وکیل طلاق از طرف زوج (مرد) در تهران – 09120336862

وکیل طلاق از طرف زوج (مرد) در تهران - 09120336862

برخی از روانشناسان معتقدند که گاهی اوقات طلاق و جدایی بهتر از ادامه زندگی برخی زوجین می باشد چراکه زندگی که در آن تفاهم و صداقت جای خود را به دعوا، درگیری و توهین و فحاشی بدهد و با جلسات مشاوره به نتیجه نرسد باعث آسیب روحی جدی در زوجین می شود. قانونگذار برای طلاق از طرف مرد، قوانین و شرایطی همچون (پرداخت حق و حقوق زن اعم از مهریه و نفقه و اجرت المثل و شرط تنصیف دارایی (شرط نصف شدن اموال مرد و دادن تا نصف آن به زن)) را در نظر گرفته که در صورت محقق شدن این شرایط، می تواند نسبت به طلاق همسرش اقدام نماید. ما در ادامه این مطلب ضمن بیان قوانین طلاق از طرف مرد به معرفی وکیل طلاق از طرف زوج (مرد) در تهران می پردازیم.

وکیل طلاق از طرف زوج (مرد) در تهران

بر اساس قانون مدنی، مرد می تواند با رعایت شرایط مقرر (پرداخت حق و حقوق زن اعم از مهریه و نفقه و اجرت المثل و شرط تنصیف دارایی (شرط نصف شدن اموال مرد و دادن تا نصف آن به زن)) در هر زمان برای طلاق همسرش اقدام کند. همچنین قانونگذار این حق را برای مرد در نظر گرفته است که در زمان عده، رجوع کند به عبارتی مرد می تواند در زمان عده بدون نیاز به تشریفات به زن رجوع نماید. دادگاه در تمام موارد درخواست طلاق به جز طلاق توافقی باید به دلیل ایجاد صلح و سازش موضوع را به داوری ارجاع کند. دادگاه پس از بررسی نظر داوران، رای را صادر می کند.

چنانچه مرد به دلایلی نتواند در دادگاه آماده شود، می تواند پیگیری امور پرونده طلاق خود را به دست وکیل قانونی خو بسپارد. چنانچه به دنبال وکیل طلاق از طرف زوج (مرد) در تهران می باشید. ما موسسه حقوقی، وکیل تهران را به شما معرفی می نماییم. گروه مشاوران حقوقی وکیل تهران با مدیریت علی ابراهیمی مهر (وکیل خانواده در تهران)، آماده ارائه بهترین مشاوره در خصوص تنظیم دادخواست طلاق از طرف زوج (مرد) می باشند. چنانچه یک وکیل طلاق از طرف زوج (مرد) در تهران انتخاب کنید از مزیت های زیر بهره مند خواهید شد :

  1. مدت زمان آن حدودا 5 ماه خواهد بود.
  2. نیازی به حضور مرد در دادگاه نمیباشد.
  3. در جلسه داوری نیازی به حضور مرد نخواهد بود.
  4. نحوه پرداخت حقوق زن را میتواند به وکیل واگذار کند.
  5. اجرای صیغه طلاق هم بدون حضور مرد و توسط وکیل میباشد.

جهت دریافت مشاوره رایگان و دریافت وقت مشاوره با وکیل طلاق از طرف زوج با شماره 09120336862 تماس حاصل فرمایید.

تعیین و تکلیف مهریه در طلاق از طرف مرد

مهریه به مالی گفته می شود که مرد در هنگام وقوع عقد نکاح به زوجه خود می پردازد یا مکلف به پرداخت می شود. ممکن است مهریه عندالمطالبه و یا عندالاستطاعه باشد. چنانچه مهریه عندالاستطاعه باشد، زن باید اثبات کند که مرد توانایی مالی برای پرداخت مهریه را دارد اما در صورتیکه مهریه عندالمطالبه باشد، مرد تحت هر شرایطی باید مهریه زن را پرداخت کند. چنانچه مرد بتواند ناتوانی مالی خود در خصوص پرداخت مهریه را اثبات کند می تواند دادخواست اعسار و تقسیط دهد تا مهریه به صورت اقساط به زن پرداخت شود و دادخواست طلاق از طرف مرد با دادخواست اعسار منافاتی با هم ندارند.

نفقه در طلاق از طرف مرد باید پرداخت شود

نفقه عبارتست از همه ی نیازهای متعارف و متناسب با وضعیت زن از قبیل مسكن، البسه، غذا، اثاث منزل و هزینه های درمانی و بهداشتی و هر آنچه را به صورت عادت یا احتیاج لازمه زندگی وی باشد. میزان نفقه را دادگاه بر اساس شئونات اجتماعی و خانوادگی زن درامد مرد تعیین خواهد کرد و مرد موظف به پرداخت آن خواهد بود. چنانچه به وکیل نفقه در تهران نیاز دارید با مشاوران وکیل تهران تماس حاصل فرمایید.

اجرت المثل در طلاق از طرف مرد 

چنانچه زن قصد نداشته باشد کارهای منزل را بصورت رایگان انجام دهده مرد موظف به پرداخت اجرت المثل می باشد. اما در صورتیکه زن از ابتدا به نیت تبرع و یا رایگان کارهای منزل را انجام دهد نمی تواند اجرت المثل را مطالبه کند. در صورتیکه طلاق از طرف مرد باشد باید اجرت المثل زن را پرداخت نماید که معمولا مبلغ اجرت المثل را دادگاه با توجه به مسئولیتهای زن در خانه و سالهایی که با یکدیگر زندگی کرده اند تعیین خواهد کرد. برای مشاوره با بهترین وکیل اجرت المثل در تهران با مشاوران موسسه وکیل تهران تماس بگیرید.

شرط تنصیف دارایی در طلاق از طرف مرد

شرط انتقال تا نصف دارایی شوهر، یکی از شروطی است که در قباله نکاح وجود دارد و زوجین آن را امضا می کنند. (این میزان نباید از نیمی از اموال تجاوز کند اما ممکن است کمتر از نصف اموال باشد یعنی ربع، خمس و مقادیری از این قبیل.)

طبق بند «الف» شرایط ضمن عقد مندرج درسند ازدواج، چنانچه طلاق بنا به درخواست مرد باشد و طبق تشخیص دادگاه،  تقاضای طلاق ناشی از تخلف زن از وظایف همسری یا سوء اخلاق و رفتار وی نباشد، زوج مكلف است تا نصف دارایی موجود خود را كه در ایام زناشویی با زوجه به دست آورده یا معادل آن را، بصورت بلاعوض به زن منتقل نماید.

در صورت طلاق، زوج مكلف نیست به طور قطع نصف اموال خویش را به زوجه منتقل کند، بلكه آنچه در این شرط مورد لحاظ قرار می گیرد، تا نصف اموال است، نه نصف اموال به طور مطلق. همچنین اجرای این شرط كه چه مقدار از اموال زوج به زوجه منتقل می شود، به نظر دادگاه بستگی دارد كه حسب مورد ممكن است حكم به یك پنجم یا یك چهارم اموال وی صادر كند.

حضانت فرزند در طلاق از سوی مرد

بعد از ارائه دادخواست طلاق از طرف مرد، حضانت فرزند مطابق قانون انجام می شود. یعنی اگر فرزند پسر باشد حضانتش تا سن 7 سالگی با مادر و تا سن 15 سالگی با پدر بوده و چنانچه فرزند دختر باشد حضانتش تا سن 7 سالگی با مادر و تا سن 9 سالگی با پدر است. دختر بعد از سن 9 سالگی و پدر بعد از سن 15 سالگی از سن حضانت خارج شده و میتوانند به اختیار خود با پدر و یا مادر زندگی کنند.

دیدگاهتان را بنویسید