معرفی بهترین وکیل برای دادگاه تجدید نظر در تهران

معرفی بهترین وکیل برای دادگاه تجدید نظر در تهران

در صورتیکه حق اعتراض از طرفی دعاوی (حقوقی و کیفری) سلب نشده باشد، می توانند در یک چهارچوب تعیین شده نسبت به رای صادره اعتراض و درخواست تجدید نظر نمایند و به این منظور، از دادگاه دیگری که به آن دادگاه تجدید نظر می گویند می‌خواهد که مجددا به پرونده وی رسیدگی کند. ما در این مطلب قصد داریم ضمن بیان قوانین تجدید نظر به معرفی بهترین وکیل دادگاه تجدید نظر در تهران بپردازیم با ما همراه باشید.

بهترین وکیل متخصص دادگاه تجدید نظر در تهران : 09120336862

بهترین وکیل متخصص دادگاه تجدید نظر در تهران

تیم حرفه ای و با تجربه وکیل تهران، تمامی تلاش خود را می نمایند تا بهترین نتیجه از دادگاه تجدید نظر حاصل شود از این رو چنانچه به دنبال یک وکیل متخصص برای دادگاه تجدید نظر در تهران هستید، ما موسسه حقوقی وکیل تهران را به شما عزیزان پیشنهاد می نماییم.

وکلای این موسسه تخصصی، با دقت فراوان پرونده حقوقی و کیفری، مراجعه کننده را بررسی نموده و بهترین راهکار را برای تجدید نظر دادخواهی، تجدید نظر تعزیرات و… می یابند. همانطور که می دانید دادگاه نجدید نظر از حساسیت بیشتری نسبت به سایر دادگاه ها برخوردار می باشند از این رو، وکیل منتخب باید با دقت بیشتری در بررسی جزئیات پرونده به خرج دهد، چراکه در این دادگاه رای نهایی می شود از این رو باید برای این مرحله، وکیل حرفه ای و مناسبی را بیابید.

همانطور که گفته شده وکیل تجدید نظر دادخواهی و وکیل اصلی پرونده دو شخص مجزا می باشند. بر اساس آیین دادرسی اکثر دعاوی قابل تجدید نظر و ثبت اعتراض از سوی طرفین دعاوی می باشند. البته تفاوت هایی بین تجدید نظرخواهی امور مدنی و تجدید نظر امور کیفری وجود دارد و در دعاوی کیفری اصل بر تجدید نظرخواهی از آرا می باشد.

نکات مهم در خصوص وکیل تجدید نظر در تهران

با مطالعه مطلب فوق تا حدودی نسبت به حساسیت دادگاه تجدید نظر آشنا شدید اما لازم است که بدانید، تجدید نظر خواهی از آرای محاکم مدنی از مهمترین راه های احقاق حق می باشد که طبق ماده 35 قانون آیین دادرسی مدنی مصوب 1379، وکیلی که در دعوای بدوی شرکت کرده است هیچ حقی نسبت به طرح دعوا در مرحله تجدیدنظرخواهی ندارد مگر اینکه در وکالت نامه بدین امر تصریح شده باشد و در دعاوی خانواده هم اصل از همان اصول آیین دادرسی مدنی تابعیت می کند و بنابراین باید در وکالت نامه وکیل تجدید نظر این عبارت که حق دارد در مرحله تجدیدنظر فعالیت کند درج شود و ضمانت اجرای این امر این است که وکیلی که در وکالت نامه حق تجدیدنظر خواهی در آن درج نشده باشد موجب می شود که با قرار رد دعوا دادگاه به دلیل عدم سمت در دعوا می شود.

و اما نکاتی در خصوص پرداخت حق الوکاله وکیل تجدید نظر، باید در زمان طرح دادخواست حدود 5 درصد از کل مبلغ حق الواله را تحت عنوان علی الحساب تمبر مالیاتی ابطال و به وکالتنامه خود الصاق کند.

بر اساس ماده۱۳۱ قانون مالیاتهای مستقیم مصوب ۱۳۶۶ (اصلاحی ۱۳۸۰ و ۱۳۹۴) وکلای دادگستری مکلفند در وکالتنامه خود رقم حق الوکاله را قید و معادل ۵ درصد آن را بابت علی الحساب مالیاتی، روی وکالتنامه تمبر الصاق و ابطال کنند. چنانچه میزان تمبر مالیاتی، کسری داشته باشد، مدیر دفتر دادگاه برای وکیل دادگستری اخطار رفع نقص (تکمیل تمبر مالیاتی وکالتنامه) می فرستد؛ اگر وکیل در مهلت مقرر قانونی (ده روز) اقدام به رفع نقص نکند، سمت وکالت او منتفی خواهد بود و ابلاغ های بعدی منحصراً به خود موکل خواهد بود. در صورت قصور وکیل در این خصوص، این امر می‌تواند تخلف انتظامی (تخلف از شئون وکالت) محسوب شود و مجازات انتظامی برای وکیل در پی داشته باشد.

نکته: بر اساس تبصره 3 ماده 103 قانون مالیات های مستقیم «در صورتی که پس از ابطال تمبر، تعقیب دعوا به وکیل دیگری واگذار شود، وکیل جدید مکلف به ابطال تمبر روی وکالتنامه مربوط نخواهد بود.»

وکیل مربوطه باید در دادخواستی که تنطیم می کند، حتما ذکر نماید که به وکالت از خواهان اظهارات خود را بیان کرده است. عنوان سمت وکیل عموما در فرم دادخواست ذکر می شود و طبق ماده 52 قانون آیین دادرسی مدنی «در صورتی که هر یک از اصحاب دعوا، عنوان قیم یا متولی یا وصی یا مدیریت شرکت و امثال آن را داشته باشد در دادخواست باید تصریح شود.»، در اصل ذکر نام وکیل در دادخواست و امضای آن به انضمام وکالتنامه به نشانه تصریح سمت در دادخواست می باشد.

چنانچه به وکیل تجدید نظر در تهران نیاز دارید، به شماره ای که در ابتدای مقاله درج شده است تماس حاصل فرمایید و از علم و تجربه وکلای این موسسه مشاوره حقوقی بهره مند شوید.

دیدگاهتان را بنویسید