وکیل نفقه در تهران متخصص دعاوی خانواده

وکیل نفقه در تهران متخصص پرونده های خانواده

نفقه در لغت به معنای خرجی روزانه و هزینه می باشد و ماده 1107 قانون مدنی ایران، نفقه را نیازهای متعارف و متناسب با وضعیت زن تعریف نموده که این نیازها می تواند خوراک، پوشاک، هزینه‌های درمانی و بهداشتی، اثاث منزل و … می باشد که وضعیت مالی مرد و همچنین خانواده پدری زن در تعیین میزان نفقه دخیل نمی باشد. از این رو مرد در قالب یک چهارچوب تعیین شده موظف به پرداخت نقفه به همسر خود می باشد که اگر از پرداخت آن خودداری کند، زن می تواند نسبت به دریافت حق خود، قانونی اقدام کند و گاها نیاز است که برای دریافت نفقه از یک وکیل متخصص مشاوره بگیرید و یا پیگیری امور را به وی بسپارید. از این رو اگر به دنبال یک وکیل نفقه در تهران می باشید، با موسسه حقوقی وکیل تهران تماس بگیرید.

شماره وکیل دریافت نفقه در تهران : 09120336862

معرفی وکیل نفقه در تهران متخصص دعاوی خانواده

آنچه شوهر برای زن به عنوان نفقه میدهد باید به طور متعارف باشد، یعنی آنگونه که عرف زمان و مکان آن را لازم بداند، همچنان که در نوع و جنس و مقدار نفقه باید رعایت وضعیت اجتماعی زن لحاظ شود. ماده 1108 قانون مدنی بیان میدارد هرگاه زن بدون مانع مشروع از ادای وظایف زوجیت امتناع کند مستحق نفقه نخواهد بود. در صورتی که زن تکمین ننماید، یعنی یکی از تکالیفی را که در اثر زناشوئی عهده دار است انجام ندهد ناشزه می گردد.

بعضا برای دریافت نفقه نیاز به اثبات مواردی می باشد که یک وکیل حرفه ای از پس اثبات آن بر می آید از این رو بهتر است به منظور حصول بهترین نتیجه، پیگیری پرونده را به دست یک وکیل نفقه در تهران بسپارید. تیم تخصصی و حرفه ای آقای علی ابراهیمی، متشکل از بهترین وکیل خانواده در تهران می باشد که می توانید با خیالی آسوده پیگیری پرونده های مربوط به  دعاوی خانواده را به آنها بسپارید.

در چه شرایطی نقفه به زن تعلق نمی گیرد؟

در صورتی که زن با ارائه قباله نکاحیه از دادگاه درخواست نفقه مدت معینی از زمان گذشته را از شود، نماید، شوهر ملزم به تادیه آن است. مگر اینکه یکی از دوام را ثابت کند :

1-شوهر ثابت کند که نفقه در مدت مورد مطلبه تادیه گرده است. مانند آنکه شوهر ثابت نماید که زن در خانه او زندگانی میکرده. ظاهر این امر حاکی از پرداخت نفقه از طرف شوهر به زن می باشد.

2- شوهر ثابت نماید که زن بعضی از وظایف زناشوئی را انجام نداده است و ناشزه است. مانند آنکه ثابت نماید که زن منزل شوهر را ترک کرده و به خانه خویشان و یا دوستان خود رفته و بدون اجازه در روز از خانه خارج میشده است، چنانچه شوهر نتواند یکی از دوام بالا را ثابت کند، دادگاه بوسیله کارشناس مقدار نفقه را معین نموده و حکم به تادیه آن میدهد.

چنانچه قادر به اثبات ادعای دروغ مرد در چنین مواردی نیستید حتما با وکلای با تجربه موسسه حقوقی وکیل تهران (وکیل نفقه در تهران) تماس حاصل فرمایید.

آیا بعد از عقد نکاح زن حق تسلط بر دارائی خود را از دست میدهد؟

عقد نکاح هیچگونه محدودیتی در حقوق زن نسبت به دارایی او ایجاد نمی کند و مانند قبل ازدواج می تواند هر گونه تصرفی در دارایی خود بنماید و هر گونه انتفاعی از آن متعلق به زن است. همچنین می تواند برای اقامه دعوی یا جوابگویی از آن به دادگاه مراجعه نماید.

بر اساس ماده 1118 قانون مدنی بیان میدارد، زن مستقیما می تواند در دارائی خود هر تصرفی را که میخواد بکند، مهریه و جهیزیه نیز از دارائی زن است، بنابراین زن می تواند آزادانه تمام با قسمتی از آنها را به خویشاوندان خود و یا آنکه به شوهر یا هر شخص دیگری که بخواهد واگذار نماید.

دیدگاهتان را بنویسید