دفتر وکالت در تهران با تیم مجرب و حرفه ای

دفتر وکالت در تهران با تیم مجرب و حرفه ای

هدف از انتشار این مقاله معرفی بهترین دفتر وکالت در تهران با تیم مجرب و حرفه ای می باشد. در ابتدا توضیحی مختصر در خصوص وکیل و وظایف آن خدمت شما عزیزان ارائه می دهیم. وکیل کسی است فارغ التحصیل از رشته حقوق که از طرف شخص دیگری، اعم از حقوقی یا حقیقی، به موجب عقد وکالت برای انجام کاری مأمور می‌شود. امروزه افراد فارغ التحصیل رشته حقوق برای دفاع از پرونده های حقوقی و کیفری در دادگاه و همچنین دایر کردن دفتر وکالت، باید پس از فارغ التحصیلی در آزمون وکالت شرکت کنند و نمره قبولی کسب نمایند.

شماره تلفن دفتر وکالت در تهران : 09120336862

بهترین دفتر وکالت در تهران

همانظور که اشاره کردیم، دفتر وکالت را شخصی دایر می کند که از رشته حقوق فارغ التحصیل شده و در آزمون وکالت نیز نمره قبولی کسب نموده است. دفاتر وکالت با هدف پذیرش وکالت در دعاوی مختلف و نیز تنظیم انواع متون حقوقی نظیر شکواییه، لایحه، دادخواست و اظهارنامه دایر می شوند.

چنانچه به دنبال یک دفتر وکالت در تهران می باشید که در انواع پرونده های حقوقی و کیفری تجربه کافی داشته باشد، ما موسسه حقوقی وکیل تهران با مدیریت علی ابراهیمی مهر، وکیل پایه یک دادگستری را به شما عزیزان معرفی می نماییم.

این تیم حرفه ای و مجرب از بهترین وکلای پایه یک دادگستری تهران انتخاب شدند که تمام تلاش خود را می کنند تا بهترین و عادلانه ترین نتیجه را در خصوص پرونده های حقوقی و کیفری همچون طلاق توافقی، ارث، انحصار وراثت، سرقت، کلاهبرداری، خیانت در امانت، قتل، مطالبه مهریه و… کسب نمایید. جهت تماس و دریافت مشاوره رایگان و همچنین دریافت وقت مشاوره با شماره 09120336862 تماس حاصل فرمایید.

تعریف وکالت

بر اساس قانون مدنی ایران در ماده ۶۵۶ ، وکالت عقدی است که بموجب آن یکی از طرفین طرف دیگر را بر انجام امری نایب خود قرار می دهد. با انعقاد عقد وکالت، وکیل و موکل در برابر یکدیگر حق و تکلیف یافته، دارای روابط حقوقی، وظایف و مسئولیت های متقابلی می شوند.

وکالت در لغت به معنای واگذار کردن یا تفویض کردن می‌باشد. وکالت در اصطلاح حقوقی: عقدی است که به موجب آن یکی از طرفین عقد،  طرف دیگر را برای انجام امری نایب خود می‌نماید. وکالت یکی از عقود بسیار رایج می‌باشد، که امروزه در صحنه‌های اجتماعی و اقتصادی و بانک‌ها استفادۀ زیادی می‌شود. وکالت عقد است و در نتیجه نیاز به ایجاب موکّل و قبول وکیل دارد.

انواع وکالت

وکالت از جهت شکل به وکالت رسمی یا عادی یا شفاهی تقسیم می‌شود. مورد وکالت باید امری باشد که به موجب قانون یا طببعتاً درانحصار شخص نباشد مثل وکالت در مجلس معامله که باید خودش عمل نماید و نمی‌تواند دیگری را وکیل نماید و دیگر این‌که خود شخص موکل بتواند آن را انجام دهد، برای مثال شخص ورشکسته که از دخالت در اموال ممنوع است نمی‌تواند در مورد آن به دیگری وکالت دهد.

  • وکالت مطلق :
     
    یعنی این‌ که شخصی را برای تمام امور وکیل کند و این وکالت شامل امور اداری  و مالی موکل می‌شود مثل فروش و یا خرید و یا پرداخت هزینه خانواده که در این قسم اعمال وکیل نیاز به اجازۀ موکل ندارد.
  • وکالت مقید :
     
    در این نوع وکالت، مورد وکالت مشخص و معین است و وکیل باید در همان مورد معین، عمل نماید. مثل خرید خانه یا فروش ماشین.

دیدگاهتان را بنویسید