وکیل تهدید در تهران – 09120336862

تهدید یعنی شخصی با روش های مختلف فردی را بترساند و او را مجبور به انجام دادن و یا انجام ندادم کاری کند به عبارت دیگر تهدید نیت شخصی است که قصد دارد به دیگری زیان یا آسیب برساند. تهدید به شکل های متعددی انجام می شود و جرم بشمار می آید و قانون بسته به میزان آسیب تهدید، برای آن مجازاتی را تعیین نموده است. اغلب پرونده های تهدید نیاز به وکیل دارند زیرا اثبات آن در دادگاه اغلب اوقت بسیار سختد و دشوار می باشد و فقط از دست یک وکیل حرفه ای بر می آید. در این مطلب به معرفی وکیل تهدید در تهران می پردازیم.

معرفی وکیل تهدید در تهران

برخی اوقات افراد از ترس تهدید، از پیگیری قانونی آن منصرف می شوند درحالیکه بدترین راه را انتخاب می کنند و باید با جمع آوری  شواهد و مدارک کافی و مشورت با یک وکیل، شکایت خود را از شخصی که تهدید کرده مطرح کند.

مطابق مادهٔ ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی ایران از فصل بیست و دوم، هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او نماید، اعم از این که به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.

چنانچه به وکیل تهدید در تهران نیاز دارید، با موسسه حقوقی وکیل تهران تماس حاصل فرمایید تیم تخصصی وکیل تهران از بهترین وکیل های کیفری در تهران انتخاب شدند و با بررسی پرونده و جمع آوری سند و مدرک کافی و مورد قبول دادگاه، بهترین نتیجه را برای شما کسب می کنند. جهت مشاوره تلفنی با وکیل تهدید در تهران و یا دریافت وقت مشاوره با شماره 09120336862 تماس بگیرید.

دادسرای عمومی مستقر در محل وقوع جرم صلاحیت رسیدگی به جرائم کیفری عمومی را دارد. تنظیم شکایت جرم تهدید باید به کمک وکیل دعوی تهدید انجام شود زیرا وی توانایی تشخیص وقوع تهدید مؤثر را دارد. امروزه جرم تهدید در بسیاری از مواقع جرم تهدید از طریق اینترنت و تلفن صورت می پذیرد بنابراین نسبت به گذشته پیگیری و تعقیب مجرم به تهدید آسان تر شده است. در اثبات جرم تهدید، صدای مرتکب یکی از آماره هایی است که می تواند به قاضی به همراه مدارک و دلایل دیگر در صدور رأی کمک نماید.

برای طرح شکایت توسط وکیل دعوی تهدید، نیاز به ارائه مدارک شناسایی و مشخصات تماس شاکی و متهم می باشد. حضور وکیل در پرونده به پیشبرد سریع تر جریان پرونده و مرتفع ساختن مراحل مختلف دادگاهی کمک نموده و امکان اخذ خسارت معنوی از متهم را میسر می نماید.

مواد قانونی جرم تهدید

تهدید، وسیله ای است که اغلب بزهکاران برای نیل به اهداف خود به آن متوسل می شوند. جرم تهدید در تمامی قوانین کیفری کشورهای جهان تعریف شده است. قانون مجازات اسلامی در ماده ۶۶۸ و ۶۶۹ به این جرم پرداخته است. در این قانون، الزام دیگران به امضای اسناد و اوراق یا اجبار آنها به تحویل اسناد و اوراق از طریق قهر و اکراه و تهدید، مستحق مجازات ۳ ماه تا ۲ سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق خواهد بود. همچنین تهدید افراد به وارد آوردن آسیب های جانی، حیثیتی و مادی از طریق تقاضای وجه یا درخواست انجام یا ترک فعل مشخصی، مجازات تا ۷۴ ضربه شلاق و ۲ ماه تا ۲ سال زندان را دارد. وکیل دعوی تهدید می تواند در اثبات نوع تهدید به موکل کمک کند.

شرایط تحقق جرم تهدید

جرم تهدید برای تحقق نیاز به ۲ شرط دارد که در صورت وجود آن شرایط، مجازات تعیین می شود. این شرایط به شرح زیر می باشد :

  • شرط اول آنکه فرد تهدید کننده قادر به اجرای تهدید خود باشد.
  • شرط دوم آنکه تهدید شونده وضعیتی داشته باشد که احتمال وقوع فعل تهدید وجود داشته باشد همچنین تهدید باید در مورد ایجاد شرایطی در آینده باشد.

در غیر اینصورت از افعال شرطی استفاده شده و جرمی محقق نشده است. بعلاوه تهدید کننده باید به هدفی نامشروع در نتیجه فعل تهدید برسد. تهدید باید به صورتی باشد که ناظر به امری معین باشد. همانطور که قبلا ذکر شد نوع انتقال پیام تهدید اعم از اینکه شفاهی بوده یا توسط پیامک یا اینترنت به صورت مکتوب انتقال یابد، فرقی در وقوع جرم تهدید ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید