وکیل قرارداد هبه در تهران -09120336862

وکیل قرارداد هبه در تهران -09120336862

هبه به معنای بخشیدن مالی به شخصی دیگر بدون، گرفتن پول و هزینه می باشد. اما وقتی چیزی را به دیگری می‌بخشیم، شاید تصور اینکه پشت این بذل و بخشش چه مباحث حقوقی و قضایی نهفته است برایمان دشوار باشد، اما نباید فراموش کرد که بخشیدن یک مال مترادف با انعقاد عقد هبه است و این قرارداد شرایط خاصی دارد و در برخی مواقع برای تنظیم قرارداد هبه نیاز به حضور یک وکیل است. ما در این مطلب ضمن معرفی وکیل قرارداد هبه در تهران به برخی از سوالات رایج در خصوص قرارداد هبه می پردازیم.

وکیل قرارداد هبه در تهران

تیمی متشکل از وکلای متخصص و حرفه ای در موسسه حقوقی وکیل تهران حضور دارند که تجربه و سابقه درخشانی در زمینه داع از پرونده های حقوقی من جمله قراداد هبه دارند هبه در تمامی موارد همچون ملک و املاک و حتی مهریه می تواند صورت بگیرد. بر اساس ماه 795 قانون مدنی «هبه عقدی است که به موجب آن یک نفر مالی را مجانا به کس دیگری تملیک می کند.» اما عقد قرارداد آن بهتر است که در دفترخانه ها توسط وکیل متخصص تنظیم شود تا از تبعات احتمالی آن پیشگیری شود.

چنانچه به وکیل قرارداد هبه در تهران نیاز دارید، با بهترین وکیل حقوقی در تهران که در موسسه حقوقی وکیل تهران با مدیریت علی ابراهیمی مهر، بهترین وکیل پایه یک دادگستری تهران فعالیت دارند تماس بگیرید. جهت دریافت مشاوره تلفنی و هماهنگی برای مشاوره حضوری با شماره 09120336862 تماس حاصل فرمایید. در ادامه این مطلب توضیحاتی ارائه شده که می تواند پاسخ سوالات رایج در خصوص قرارداد هبه باشد.

پاسخ به سوالات رایج درباره قرارداد هبه

  • قرارداد هبه معوض چگونه منعقد میشود؟
  • رجوع از هبه در چه مواردی امکانپذیر است؟
  • قرارداد هبه غیرمعوض چگونه منعقد خواهد شد؟
  • هبه نامه‌های رسمی چه امتیازی نسبت به هبه نامه غیر رسمی دارد؟
  • زنی که مهر خود را به همسرش هبه کرده است میتواند از آن رجوع کند؟

بر اساس ماده 795 قانون مدنی، هبه عقدی است که به موجب آن یک نفر مالی را به رایگان به شخص دیگری تملیک می‌کند؛ به عبارت دیگر او مال خود را به طور مجانی به ملکیت دیگری در میآورد.

در این عقد سه طرف وجود دارد: واهب، متهب و عین موهوبه؛ واهب کسی است که مالش را تملیک می‌کند، متهب کسی است که مال به ملکیت او در می‌آید و عین موهوبه هم مالی است که مورد هبه واقع می‌شود.

هبه جزو عقود است و به همین دلیل، علاوه بر ایجاب احتیاج به قبول نیز دارد؛ مثل عقد بیع، نکاح و اجاره و نیز ایجاب آن به هر لفظی که ظهور عرفی در معنای بخشیدن داشته باشد.

همچنین قبول هبه با هر لفظی که ظهور عرفی در معنی قبول دارد و دلالت بر رضایت متهب دارد، واقع می‌شود و قبض عین موهوبه شرط صحت آن است.

شرط صحت به این معنا است که متهب علاوه بر قبول هبه باید چیزی را که به او هبه شده است، از واهب تحویل بگیرد و این قبض نیز باید به اذن واهب باشد. بنابراین اگر متهب عین موهوبه را قبض نکند، حکم ملکیت بر آن بار نمی‌شود و اگر واهب قبل از قبض متهب بمیرد، این عین موهوبه جزو ترکه واهب محسوب می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید